Holy Bean – Al-Haimi

Holy Beans selected kaffe Al-Haimi. Sødmefuld og fyldig kaffe fra Yemen

Holy Beans nyeste kaffe i deres selected serie, Al-Haimi fra Yemen, er en ganske særlig kaffe. Den kommer fra den vestlige del af Haraz, nærmere betegnet ved området Lehab i Yemen. Kaffesorten er Arabica Odaini, en Natural forarbejdningsmetode, der giver dybde, sødme og en afbalanceret kaffe. Den er let krydret i smagen med noter af chokolade og dadel samt hint af florale toner. Som det første land i verden eksporterede Yemen kaffe fra havnebyen Mokka tilbage i det 17. Århundrede, og den dag i dag producerer de stadig nogle af verdens mest eftertragtede og fineste kaffer.

Al-Haimi

Yemen

Region/Farm: Lehab
Kaffesort: Arabica Odaini
Dyrkningshøjde: 1800-2100
Forarbejdnings metode: Natural
Smags-profil: Dybde, sødme og afbalanceret syre. Noter af tørret frugter.