SL 28 vs Bourbon fra Drop Coffees egen farm i El Salvador.
December måneds boks fra Beanbros giver os mulighed for at smage 2 vidt forskellige smagsprofiler, på 2 kaffer, der vokser side om side I El Salvador. Svenske Drop Coffee Roasters har igennem mange år haft deres egen lille plantage på 5 hektar, på Ernesto Menéndez farm Los Andes i El Salvador. Ernesto Menéndez startede for nogle år siden med at skille SL28 bærerne ud fra Bourbon bærerne, på opfordring fra Drop Coffee Roasters. Sl28 bærerne var blevet plantet på farmen af de tidligere ejere, som havde haft dem med hjem fra en jagttur til Kenya, for mere end 70 år siden. Det er helt unikt at man får bær fra træer der så gamle, de ældste på Los Andes er op til 80 år gamle, normalt er træerne mellem 4 – 20 år gamle. Sl28 varianten med kaffe fra Kenya, men de senere år er de dukket op i flere mellemamerikanske lande og tit i helt fremragende udgaver.
Los Andes Washed Bourbon
El Salvador
Region: Apaneca-Ilamatepec Mountain Range Kaffesort: Bourbon Dyrkningshøjde. 1720 Masl Forarbejdnings metode: Washed Smags-profil: Lys og velbalanceret med medium syre af lime juice og noter af røde æbler og mandelkage.
Los Andes Washed sl28
El Salvador
Region: Apaneca-Ilamatepec Mountain Range Kaffesort: SL 28/34 Dyrkningshøjde: 1720 Masl Forarbejdsnings metode: Washed Smagsprofil: Lys og juicy. Aromaer af nødder og karamel. medium intens lime syre med noter af solbær, karamel og rabarber.
