Rozali Coffee

Tidligere headroster går solo.

Efter mange år som rister ved The Barn, valgte David Rozali selv at starte et lille risteri i Berlin. Et risteri hvor kvaliteten er det alt overskyggende fokus, et risteri hvor ristningen altid skal tilpasses den enkelte høst/bønne og hvor man på igen måde går på kompromis man noget som helst. Det er lykkes ganske udmærket for ham og han begynder også at høste stor roser og gode anmeldelser rundt omkring kaffemiljøet. Don Alexis fra Costa Rica er natural anaerobic processed kaffe, dvs at man må og kan forventer tunge noter af tørrede stenfrugter i den. Rozali formår udover det også at gøre den utrolig vinøs og livlig i smagen. Det bliver spændende at følge dette lille risteri fra Berlin, fremover.

Don Alexis

Costa Rica

Region: Tarrazu  
Kaffesort: Catuai  
Dyrknings højde: -  
Forarbejdnings metode: Natural anaerobic    
Smags-profil: Tørrede frugter, rosiner og vinøs