Tim Wendelboe

2 x Afrikanske kaffer fra legendariske Tim Wendelboe.

Fremragende Afrikanske kaffer, som altid, fra legendariske Tim Wendelboe i Oslo. Mange micro risterier popper op rundt omkring og laver ganske fremragende kaffe men når man smager kaffe fra Tim Wendelboe så ved man bare at der stadig er et stykke vej op til toppen for mange af de nye. Tim Wendelboe har en imponerende kvalitet i alt hvad de laver og rører, lige fra dyrkningen, til ristningen af kaffen. Det er nu snart 10 år siden jeg først stiftede bekendtskab med kaffe fra Tim Wendelboe og jeg har stadig til gode at få en kaffe af middelmådig kvalitet fra dem.

Fahem

Etiopien

Region: Limmu Seka 
Kaffesort: 74148 
Dyrknings højde: - 
Forarbejdnings metode: washed   
Smags-profil: Floral, søde citroner og sten frugt

Karinga

Kenya

Region: Kiambu  
Kaffesort: Sl 28 & Sl 34  
Dyrknings højde: -  
Forarbejdnings metode: washed    
Smags-profil: Floral, solbær og hypen