Mood Coffee Roasters

Mood Coffee Roasters, Aarhus nyeste og meget hypede risteri, lever i den grad op til forventningerne.

Mood Coffee Roasters er nyeste skud på stammen af micro risterier i Aarhus. Det meget hypede risteri lever i den grad op til forventningerne, fremragende kaffe, ristet til perfektion af den new zealandske head roasters. Parami fra Timor – Leste overrasker virkelig meget, en meget smagfuld og full bodied kaffe, som leder tankerne tilbage til kaffe fra før third wave kaffe bølgen rullede ind. En knap så lys ristet men man har virkelig fået smagen og nuancerne frem, man sidder nærmeste tilbage med smøragtig følelse i munden, når man drukket den. Shyira fra Rwanda er helt lys ristet og her får man virkelig syre og citrus frugt for alle pengene, som Mood Coffee Roasters selv skriver er det næsten som at drikke en frugt punch i stedet for kaffe. Rwanda kaffe når det er allerbedst.

Parami

Timor – Leste

Region: Ermera 
Kaffesort: Moka, typica, hibrido de timor 
Dyrknings højde: 1700 - 1800 Masl
Forarbejdnings metode: Washed  
Smags-profil: Hindbær, karamel og smør popcorn

Shyira

Rwanda

Region: Nyamasheke district 
Kaffesort: Red Bourbon 
Dyrknings højde: 1800 - 2000 Masl 
Forarbejdnings metode: Washed   
Smags-profil: Madariner, grapefrugt og sort te