The Coffeevine fejre 4 års fødselsdag og har allieret sig med nogle fantastiske micro risterier i henholdsvis Sverige, Tyskland og Belgien, som levere frisk ristet super kaffe til denne fødselsdags boks.
Machhörndl med base i Nürnberg, Tyskland, har måske et af de sværeste navne at udtale i kaffe branchen men det til trods så har Armin og hans team på Machhörndl over de seneste år vist at deres kaffe taler for sig selv og at de fortjener en plads på den internationale coffee scene. Det er anden gang at de er at finde i en coffeevine box og denne gang levere de en fremragende Ngurueri AA, Kenya kaffe. Den yderst talentfulde og meget respekteret svenske rister fra Gøteborg , Per Nordby er også tilbage i en boks fra the Coffeevine. Per Nordby skiller sig ud fra mængden, ved ikke at have en café / kaffebar i eget navn, han har istedet specialiseret sig i finde den helt rigtige bønne selv og derefter at riste den til fuld perfektion hver gang. En evne der har skaffet ham rigtig mange kaffe entusiastisk fans over hele verden. Per Nordby sender til denne jubilæums boks en frisk og lækker honeyprocessed Costa Rica kaffe afsted. Belgiske Café Capitale gør deres debut i denne måned boks. Efter at han imponeret the Coffeevines team på Amsterdam coffee Festival, har de nu fundet plads til dette fremragende risteri fra Bruxelles. Francois Lafontaine og hans team sender deres bud på en rigtig crowd pleaser afsted, Chelelektu, Etiopien, en kaffe der tidligere har været repræsenteret af både Fjord og KB Coffee Roasters.
The Coffeevine 4/18:
Machhörndl, Ngurueri AA, Kenya – washed – SL28, SL34, Ruiru 11, Batian – Blomstret med noter af johannesbær og æbler.

Sybilla’s, Back to Black Amsterdam, recipe for filter: Aeropress (regular): Take 19,5g of coffee ground medium. Flush your filter with freshly boiled water, then replace cap onto Aeropress and load with coffee. After a 45 second bloom, fill Aeropress with water at 85°C until you reach 240g while constantly rotating the vessel, give it a simple back and forth stir and replace plug to create a vacuum that stops the coffee from dripping down. At 1:30 minutes, begin to push down until you hear the hissing sound. Serve and enjoy! Machhörndl’s recipe for filter: V60: 17g of coffee ground medium-fine. Add 220g of water at 93°. Brew time: 2:00 minutes.
Per Nordby, Alejo Castro, Costa Rica. – Honey – Villa Sarchi – Juicy med noter af sprøde røde æbler, blommer og mandler.

Nico’ Scandinavian Embassy Amsterdam recipe for cold brew filter: Carafe (Chemex or any other): Take 24g of coffee ground medium-coarse. Place coffee inside carafe and then add 72g of freshly boiled water to steep for 1 minute. Stir vigorously to kick-start the extraction. Then add 228g of water at room temperature, cover carafe with cling film and leave for 12 hours. Once done, take a filter device like the V60, Kalita or Clever dripper, place filter inside and rinse with water to remove the paper taste. Filter coffee from the carafe into a clean vessel. Per Nordby’s recipe for filter: Kalita Wave: 28g of coffee ground medium-fine. Add 450g of water at 95°. Brew time: 2:45 minutes.
Café Capitale, Chelelektu, Etiopien. – washed – Heirloom – Vibrant og blomstret med noter af citrus, jasmine og fersken.

Niels’,Ernst Kaffeeröster Cologne, recipe for filter: Aeropress (inverted): 18g of freshly coffee ground medium-fine. Add 42g of freshly boiled water at 92°C for a 30 second pre-infusion. Then add remaining water to reach 210g and brew for 1 minute total. Invert Aeropress and push down until you hear the hissing noise. Cafe Capitale’s recipe for filter: V60: 17,5g of freshly ground coffee ground medium coarse. Use a total of 265g of freshly boiled water at 93°C with a 30-second bloom. Then fast-brew for 2:15 minutes.
The Coffeevine er et kaffe abonnement fra Holland, som hver måned sender kaffe af sted fra 3 forskellige kafferisterier, rundt om i Europa/verden. Man kan vælger mellem 3 forskellige tasting boxer, afhængigt af hvor meget kaffe man drikker :-).
If you’re looking for the perfect way to discover the best coffees in the world from a box at your door, look no further and join The Coffeevine today.