Kjærs Kaffebar Aarhus

Byens hyggeligste kaffebar med måske byens bedste kager.

500 meter fra strøget og lige overfor rutebilstationen, her finder man byens hyggeligste kaffebar, Kjærs kaffebar. Den lille kaffebar oser af hjemlig hygge og duften af frisk bagt brød og kager rammer en med det samme man træder ind af døren. Alt bliver bagt fra bunden, med stor fokus på friske, gode råvarer, af de to indehavere, mor og datter Kjær. Deres store passion for håndværket kommer virkelig til udtryk i super lækre kager.

Cortado og kanelsnurre
Cortado og kanelsnurre

På kaffesiden kan de tilbyde espresso baseret kaffer. Kaffen leveres af lokale mokkahouse, som altid levere kaffe af høj kvalitet og matcher fint stedets profil.

Udsigt til hjemmebageriet.
Udsigt til hjemmebageriet.
Kjærskaffebar Aarhus
Kjærs kaffebar Aarhus