Ginger- Spice Latte

Giv din Latte et pift med en Ginger- spice krydderiblanding.

Ginger- spice latte, også kendt som pumpkin spice latte, er efterhånden ved at bide sig godt fast i danskernes kaffe latte hjerter. Denne amerikanske (national) kaffedrik er med simple midler ganske nem at lave. Hele hemmeligheden ligger i den krydderblandingen som tilsættes.

Her er mit bud på en Ginger- spice krydderblandingen :

 • 2 tsk stødt ingefær
 • 3 spsk stødt kanel
 • 2 tsk stødt muskatnød
 • 1 1/2 tsk stødt allehånde
 • 1 1/2 tsk stødt nelliker

Det hele blandes sammen.

Pumpkin Spice latte:

 • 1 kop sødmælk
 • 2 spsk græskar puré*
 • 1 tsk sukker
 • 1 tsk Ginger- Spice krydderblandingen
 • 1/2 tsk vanilje ekstrakt
 • Dobbelt espressoshot

Steam mælken. Bland sukker, Ginger- spice krydderiblandingen og vanilje ekstrakt i det dobbelt espressoshot. Rør græskar puré sammen men den steamede mælk og hæld over espressoblandingen. Drys lidt af Spice krydderblandingen på toppen. Du kan selvfølgelig også undlade at komme græskar puré i og lave den som en almindelig latte, så bliver den bare ikke så sød. Men det er jo en smagssag 🙂

Gør den rigtig amerikansk og top den med flødeskum med Ginger- spice krydderiblandingen på toppen.

* kan købes i de fleste store supermarkeder eller online. Endnu bedre lav den selv.