Clever Dripper

French Press møder Pour over, Clever Dripper kan det meste.

Clever Dripper er en super smart kaffetragt med en start-stop funktion i bunden så den brygger… men ikke drypper.

Kaffebryggeren låner fra flere forskellige brygningsmetoder og kan måske bedst defineres som en krydsning mellem pour-over og stempelkande kaffe. Det vil sige at du med en Clever dripper får en full immersion brygning samtidig med at du har et filter til at opsamle kaffegrumset.

Grundlæggende er Clever dripper en kaffetragt med åbne/lukke funktion i bunden; tragten er meget simpel i funktion, såvel som fremragende i brygning. Clever Dripper er perfekt til 1 kop eller 2 kopper. Den kan maks holde 500 g vand, så er det også lige til kanten.

Clever Dripper er genial at tage med på ferie, det eneste den kræver er et filter samt varmt vand, så man kan fint bruge en ganske almindelig el kedel, da man bare hælder alt vandet i på en gang.

Opskrift:

  • 15 gram kaffe medium-fine
  • 250 g vand – 95 grader
  • Rens/skyl filteret og hæld vand i derefter tilsættes alt kaffen, rør rundt et par gange for at sikre at der ikke er nogen lufthuller i kaffen.
  • Bryg 2 min og rør derefter forsigtigt rundt et par gange for at sikre at alt kaffen falder ned.
  • Efter 30 sek stilles clever dripper ovenpå, kande, kop eller hvad du foretrækker og lukke funktionen i bunden åbnes automatisk og kaffe løber ud.