Clever Coffee – Misiones Geisha

Outstanding Geisha kaffe fra Clever Coffee

Lokale Clever Coffee har haft stor succes med deres kaffe og samarbejde med Misiones farmen i Colombia og deres “normale” misiones kaffe er også en af de bedste Colombianske kaffer jeg har smagt, nu har de fået fat i en Geisha variant. Geisha bønnen er i kaffeverden kendt som at være, måske, den bedste og mest eksklusive bønne der findes. Misiones Geisha er intet mindre end helt forrygende, en kompleks kaffe med stor frugtig sødme fra mango g noter af bergamotte og jasmin. Helt klart en kandidat til årets bedste kaffe.

Misiones Geisha – Colombia

Region:  Cundinamarca
Kaffesort: Geisha 
Dyrknings højde: 1500 -1700 masl
Forarbejdnings metode: Washed 
Smags-profil: Kompleks med noter af bergamotte, jasmin og stor frugtig sødme fra mango