Kaffebox 06/21 – Austraatt kaffebrenneri

Prisbelønnet norsk risteri får debut i Kaffebox

Austraatt Kaffebrenneri, er et lille risteri fra Sandnes i Norge. De har de sidste 10 leveret kaffe til HORECA i lokal området. Risteriet kom fik stor opmærksomhed, da de ud af ingenting kom på en 3 plads ved NM i kafferistning 2018, foran mange store anerkendte risterier i Norge, at det ikke kun var et lykketræf, beviste de i 2020 da det blev til en anden plads. Austraatt kaffebrenneri er for første gang med i en Kaffebox, de har valgt at forkæle os med en juicy, krydret Guatemala kaffe, samt en lækker sød Tanzania kaffe.

Finca El Regalito – Guatemala


Region: Huehuetenango
Kaffesort: Bourbon, Caturaa
Dyrknings højde: 1370 masl
Forarbejdnings metode: Washed 
Smags-profil: Mild og juicy med noter af karamel og kakao

Itende Jkt – Tanzania


Region: Mbeya
Kaffesort: N39, bourbon, Kent 
Dyrknings højde: 1652 masl
Forarbejdnings metode: Washed 
Smags-profil: Frugtig og frisk med noter af mørke bær og honning