Kaffebox 03/21’ – Morgon Coffee Roasters

Svensk super risteri i marts måneds Kaffebox

Morgon coffee roasters fra Gōteborg, har på rekordtid etableret sig på den skandinaviske kaffe scene og har virkelig sat sit helt eget præg på den. Intet er overladt til tilfældighederne, indpakning, billeder, ristningen og alt andet der har med kaffe at gøre, bliver minutiøst planlagt. Det er en stor fornøjelse at se dem igen i marts måneds Kaffebox . Der er i marts måneds box, en sød og kompleks Colombia kaffer samt en forrygende Etiopisk kaffe, en Washed Heirloom fra Uraga regionen. Her bliver kaffen dyrket i imponerende 2000 meters højde.

Uraga Raro

Etiopien

Region: Uraga
Kaffesort: Heirloom
Dyrknings højde: 2000 masl
Forarbejdnings metode: Washed
Smags-profil: struktureret og cremet med noter af citrus og sort te
Etiopisk kaffe, når det er bedst.

Ferney Cruz

Colombia

Region: Tarqui
Kaffesort: Caturra, Colombia
Dyrknings højde: 1900 masl
Forarbejdnings metode: Washed
Smags-profil: Sød og kompleks med noter af appelsin og hindbær
Sød og lækker colombiansk kaffe