La Cabra – Journeys in Sourcing.

I denne Discovery box fra La cabra er det nye kaffe områder der er i fokus. For at kunne tilbyde nye områder er det vigtigt at have et godt samarbejde, samt have stor tillid til de kaffe opkøbere der har været i områderne i noget tid. La cabra har til denne boks, sammen med Ally Coffee, testet kaffe fra mange producenter i Honduras og valget faldt på Pedro Sagastume fra Santa Barbare regionen. El Ocote er en frisk og lys vasket paraneima , med noter af stikkelsbær, hindbær og solbær . Kaffen stammer fra en small plot produceret afPedro Sagastume. Nordic Approach er et andet kaffe sourcing firma, som la cabra arbejder meget sammen med. Til denne boks er det en kaffe fra Gitesi møllen som La Cabra er faldet for. Nordic Approach har arbejdet sammen med møllen i flere år og er kendt for at producere traditionel Rwanda kaffe. Gitesi er også en traditionel Rwanda kaffe, vasket og blomstret i smagen, balancere mellem at være citrus syrlig og honning sød.

El Ocote – Honduras

Region: Santa Barbara
Kaffesort: Paraneima
Dyrknings højde: 1450 masl
Forarbejdnings metode: Vasket 
Smags-profil: Frisk, lys og balanceret med noter hindbær, ribs og en intens karamel sødme.
Honduras kaffe fra La cabra

Gitesi – Rwanda

Region: Karongi
Kaffesort: Bourbon
Dyrknings højde: 1800 masl
Forarbejdnings metode: Vasket 
Smags-profil: Sprød citrus karakter med blomsterhonning og lemon noter.
Gitesi, Rwanda
Blomstret Rwanda kaffe