Kaffebox 11-20′ – Drop Coffee Roasters

Stockholms finest is back!

Længe ventet og meget glædeligt gensyn med Drop Coffee Roasters i november måneds kaffebox. Kamwangi AB en Kenya kaffe fra den øverste hylde. AB bønnerne er de næst største bønner i høsten. Syrlig med en light – medium body og meget juicy, noter af jordbær og lemonade.

Kamwangi AB – Kenya

Region: Kirinyaga
Kaffesort: Sl 28, Sl34
Dyrknings højde: 1100 - 1800 masl
Forarbejdnings metode: Vasket 
Smags-profil: Syrlig, juicy. Noter af jordbær, lemonade og stikkelsbær.

We at Drop Coffee are dedicated to really tasty and sustainably produced coffee, we visit all producers we buy coffee from. We are roasting the coffee carefully with complete focus on the sweetness and vibrancy of each unique coffee, always striving for a clarity in the coffee, without ashy roast flavours.