La Cabra – Methods of quality box

To kaffer fra to meget forskellige oprindelser, Kenya og El Salvador.

I denne måneds discovery boks fra La Cabra, præsentere de 2 kaffer fra to meget forskellige oprindelser, Kenya og El Salvador, hvor kvalitet opnås gennem forskellige metoder. Den første kaffe er et glædeligt gensyn med Kirinyaga fra Kenya. Den er behandlet på Karimikui-møllen. I Kenya bidrager mange små gårde til kaffepartier i cooperativer, så man finder oftest frem til den bedste kvalitet gennem sortering og udvælgelse af de bedste partier. Karimikui er på Sl28 bønnen og har friske noter af citron og solbær, som følges op af en sødme af sukkerrørssaft. Kaffe nr to er fra de 3 Medez brødres farm Finca Tres Portos i Ahuachapan, El Salvador, hvor de dedikerede farmere bruger deres erfaring til at dyrke, høste og fermentere kaffe med fokus på kvalitet. Kaffe Finca Tres Portros er en pacamara, her mødes man af tropiske frugtige aromaer, cremet mælkechokolade og en klar bæragtig syre.

Karimikui – Kenya

Region: Kirinyaga
Kaffesort: Sl 28
Dyrknings højde: 1650 masl
Forarbejdnings metode: Washed
Smags-profil: Ren, frisk med fine citron aromaer, friske solbærnoter og intens sødme af sukkerrørssaft.
Glædeligt gensyn med Karimikui fra Kenya

Tres Potros – El Salvador

Region: Ahuachapan
Kaffesort: Pacamara
Dyrknings højde: 1500 masl
Forarbejdnings metode: Honey
Smags-profil: Fyldig og frugtig med noter af ananas, friske syrlige brombær og en krop af cremet mælkechokolade
Tres Potros fra El Salvador