The Coffee Collective – Esmeralda

“Verdens bedste kaffe” ifølge The Coffee Collective

Honningsød, livlig syrlighed, let cremet fylde og med en intens floral aroma af jasmin og bergamot, det er kendetegnene for den Panama Geisha kaffe fra familien Petersons farm, La Hacienda Esmeralda. Kaffebærerne er fra Mario 5 Geisha høsten fra La Hacienda Esmeraldas farm i Jarmillo. Bærrene bliver først plukket når de er helt modne og har en dyb rød farve, derefter tørrer de på afrikanske tørreborde. Efter min og Coffee Collective’s mening er dette måske én af verdens bedste kaffer. Den nærhed og omhyggelighed ejerne viser gennem hele produktionen er hvad, der gør denne kaffe til noget særligt. Coffee Collective har haft et tæt samarbejde med familien Peterson siden 2009.

Esmeralda, Panama

Region: Jaramillo, Panama
Kaffesort: Geisha Special
Dyrknings højde: 1650 masl
Forarbejdnings metode: Vasket
Smags-profil: Honningsød, livlig syrlighed, let cremet fylde og med en intens floral aroma af jasmin og bergamot
Måske verdens bedste kaffe, Esmeralda Panama