La Cabra – Hambela Arifi.

Natural processed kaffe i verdens-klasse fra La Cabra.

La Cabra’s Discovery abonnement består i denne måned af 2 kaffer fra våd-møllen Hambela Arifi i Guji regionen i Etiopien. Kaffen er nøje udvalgt og sortere fra resten af våd-møllens produktion. Bærerne kommer fra træer som ligner nutidens Bourbon træer, som man kender dem fra central Amerika. Bærerne har også den sødme og rundhed som kendetegner Bourbon sorten. Den vasket udgave er en klar og aromatisk kaffe, med noter af bergamotte, abrikos og som afrundes med noter af sort te. Den natural processed kaffe, er en ren og rund kaffe, men noter af blomstrende violer og komplekse noter af tropiske stenfrugter. Især den natural processed kaffe skiller sig ud, måske en af de bedste natural processed kaffer jeg har smagt i meget lang tid. Klar, rund og kompleks i smagen.

Region: Guji,Etiopien.
Kaffesort: Bourbon
Dyrknings højde: 2200 masl
Forarbejdnings metode: Vasket
Smags-profil: Klar og aromatisk med noter af Bergamot, abrikos og sort te.   
Region: Guji,Etiopien.
Kaffesort: Bourbon
Dyrknings højde: 2200 masl
Forarbejdnings metode: Natural
Smags-profil: Ren, rund og kompleks i smagen med noter af blomstrende violer og tropiske stenfrugter