Kaffe Box 07/20 – Talor Made

Talor Made has one goal, to make you feel GOOD !

Oslo’s helt egen, på alle måder, Aussie, Talor Browne er igen på spil i en KaffeBox. En dejlig, frisk blomstret Etiopisk kaffe sender Talor Made afsted i kaffe box 07. Meget er sket siden bruddet med Talor Jørgen og Talor Browne er med Talor Made nu helt tilbage som Oslo’s dronning af kaffe. Er man i Oslo må man absolut ikke snyde sig selv for en tur forbi en af hendes 2 kaffe/donut shops, udover fantastiske donuts er kaffebaren en oplevelse i sig selv, man kan virkelig føle den livsglæde og energi der afspejler hele Talor Made.

Talor Made, Oslo, Norge

Apricot & elderflower

Etiopien

Region: Genji Chala,Etiopien.
Kaffesort: Mixed Heirloom
Dyrknings højde: 1930 masl
Forarbejdnings metode: Vasket
Smags-profil: Frisk med en behagelig syre, blomstret næsten slikagtig i smagen med noter af friske abrikoser og hyldeblomster
Talor Made fra Oslo er et glædeligt gensyn i Kaffebox 07