Kieni – Coffee Collective

Uden tvivl en af de bedste Kenya kaffe der findes.

Kieni is back!!! Et kaffe højdepunkt hvert er når Coffee Collective er klar med årets Kieni fra Kenya. Den bliver simpelthen bare bedre og bedre for hvert år der går. Kieni er et kooperativ, der består af cirka 1.000 småfarmere, som er sammen om en tørmølle. Kieni har været en fast del af Coffee Collectives sortiment siden 2010. Helt uden tvivl en af de bedste Kenya kaffer der findes, intens, frugtig og med en helt unik syrlighed.

Kieni

Kenya

Region: Nyeri, Kenya.
Kaffesort: SL28, SL34, Ruiru11, Batian
Dyrknings højde: 1818  masl
Forarbejdnings metode: Vasket
Smags-profil: Saftig syrlighed og intens sødme. Fyldig men læskende og floral med kompleks aroma af solbær, blåbær og rabarber
Den saftige og syrlige lækkerbisken fra Kenya