Root & Branch

Lækker indpakning er ikke altid nok, nord irsk risteri skuffer.

De vinder måske prisen for et af de fedeste indpakninger, for deres dåser med kaffe. 175g frisk ristet bønner er der plads til i den 100% nedbrydelig dåse som Root & Branch har lanceret. Lækkert design og en sjov ide, det ville jo så være rigtig godt hvis kaffen var ligeså enestående og lækker, desværre skuffer kaffen fra Belfast risteriet, ihverfald den ene af de 2 jeg har smagt. Til trods for at jeg har prøvet, næsten, alle brygmetoder, alle kværnindstillinger, alle brygge temperaturer, så lykkes det aldrig at få den etiopiske Nano challa #1 i nærheden af den kvalitet man ved det område er i stand til at levere. Tam og uden krop. Lidt bedre er den Peru kaffe jeg også bestilte, Saint & Scholars, en fin let drikkelig kaffe som man kender det fra Peru. Dejlige noter af solbær og vanilje.

Saint & Scholars, Peru

Region: Flor de Selva

Varietal: Caturra, Pacha, Bourbon

Process: Washed

Altitude:

Flavour notes: Blackberry, vanilla custard and lavender

Saint & Scholars fra Peru

Nano Challa #1, Etiopien

Region: Jimma

Varietal: heirloom

Process: Washed

Altitude:

Flavour notes: Lemon starburst and elderflower.

Nano Challa #1 fra Etiopien