Guide til Coffee To Go i Bangkok

BANGKOKEn lille guide til nogle af Bangkoks talrige Coffee To Go kaffebarer, hvis du skal ha’ kaffen med på farten rundt i den fantastiske storby.

IMG_0399.JPG

True Coffee

Bangkoks finest, rigtig god kaffe og stort udvalg. Super fine barer med gratis WI-FI og super stemning. Dejlig kaffe med god smag og frisk kværnet bønner. Deres Latte er måske noget af det bedste du får i Bangkok.

IMG_0561

Starbucks

svigter aldrig, heller ikke i Bangkok, det kendte udvalg går igen her, enkelte Starbucks i Bangkok har sågar Starbucks limited Coffee, som kun sælges i 20 Starbucks Worldwide. Stemning i deres caféer er som altid i top, og med air con..

IMG_0526

Mezzo Coffee

god aroma i deres kaffe og pænt stor udvalg i alle slags drikke. Har også et stort udvalg af deres egne bønner som man kan købe med. Deres cafeer er nok nogle af Bangkoks flotteste kaffebarer.

IMG_0411.JPG

Costa Coffee

Altid en oplevelse også i Bangkok. Super smag på kaffen, til den mørke side. Dejligt stor kaffekort og som altid er kvaliteten helt i top på deres produkter.

 

IMG_0540The Coffee Bean

Bangkoks bedste espresso, mørk, kraftig og med super smag. Flot kaffekort med alt hvad man lige kunne tænke sig

 

Kommer du tilfældigvis lige forbi øen Koh Samet så gør dig den tjeneste at smutte ind forbi IMG_0650Jump coffee, super god kaffe der slår samtlige kaffebarer i Bangkok med flere længder.