Guide til kaffebarer i København

copenhagen

The Coffee collectives første kaffebar på Jægersborggade.
The Coffee Collectives første kaffebar på Jægersborggade.

The Coffee Collective

3 steder i byen:

Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Jægersborggade 10
2200 København N

Vendersgade 6D – Torvehallerne
1363 København K

Stedet at tage hen for rigtig god kaffe i København. Absolut et af de bedste risterier i Danmark. Som de så fint selv siger på deres egen hjemmeside:

Formålet med vores tre kaffebarer er at skabe nogle exceptionelle kaffeoplevelser. Vi mener ikke, at en model passer alle, så derfor har vi lavet tre vidt forskellige steder, hvor vi vil vise forskellige sider af, hvad en kaffeoplevelse kan være. Fra det afslappede og intimt nørdede Jægersborggade,

The Coffee Collective i Torvehallerne
The Coffee Collective i Torvehallerne

over det vibrerende, energiske marked i Torvehallerne til den fuldendte kaffeoplevelse i vores risteri på Godthåbsvej. Der er en god kaffeoplevelse for enhver.

Kaffe på et ubeskriveligt højt niveau hver gang.


DSC_0631_1
Democratic Coffee på Hovedbiblioteket.

 

 

 

Democratic Coffee Bar

Krystalgade 15
1172 København K

Beliggende i indgangen til hovedbiblioteket, ikke langt fra strøget. Et must go hvis du er i København. God service, rigtig godt kaffekort, fører f.eks. Koppi kaffe og så har de nu diplom på at de har Københavns bedste croissanter. Der er en meget afslappende stemning over caféen, så et dejlig

Democratic Coffee imponerende lange disk.
Democratic Coffee imponerende lange disk.

sted at få et lille pusterum, og fantastisk kaffe.

 

 

 


Original Coffee
Original Coffee, Bredgade 36, 1260 Kbh.

 

 

Original Coffee

Bredgade 36, 1260 Kbh

Illum, Østergade 52, 1100 Kbh K

Nordre Frihavnsgade 4, 2100 Kbh Ø

På placeringer centralt rundt i storbyen, tilbyder Original Coffee et frirum, væk fra stress og jag, i en dejlige enkel og minimalistisk indretning. Læg i sær vejen forbi den fantastiske terrasse på toppen af Illum. Det er Kontra Coffee der levere kaffen til dem og står også for træning og oplæring af deres baristaer, så kvaliteten er sikret hele vejen igennem. Original Coffee er flere gange blevet hædret som AOK’s bedste kaffebar, fuldt fortjent.


Kent Kaffe Laboratorium
Kent Kaffe Laboratorium

Kent Kaffe Laboratorium.

Nørre Farimagsgade 70, 1364 Kbh K

Kent Kaffe Laboratorium er for kaffenørder, der sætter pris på klassisk dansk møbelkunst og en god, ren økologisk kaffebønne. Alle bønnerne er økologiske og ristet på eget risteri. Her brygges sort kaffe med imponerende præcision og på et imponerende arsenal af

Kent Kaffe Labaratorium imponerende bryg metoder.
Kent Kaffe Labaratorium imponerende bryg metoder.

nørdet udstyr. Som de selv siger, rigtige kaffe-freaks drikker sort kaffe. Der brygges sort kaffe på følgene metoder:

  • V60
  • Syphon
  • Koldbrygget
  • Chemex
  • Aeropress
Kent Kaffe Laboratorium, dejligt sted for en "Coffee Break"
Kent Kaffe Laboratorium, dejligt sted for en “Coffee Break”

 

 

 

 

 

 


Forloren Espresso
Forloren Espresso

Forloren Espresso

St. Kongensgade 32

1264 København K

Centralt på Store Kongensgade i København ligger denne lille, hyggelig kaffebar. Du skal ikke gå derind, hvis du har travlt, for manden bag kaffebaren hedder Niels H. S Nielsen, og han lever sig ind i sine kunders behov og stiller spørgsmål til, hvordan du bedst kan lide din kaffe, hvorefter han laver den med omhu. Hans ekspertise og interesse i kaffe er ganske enkelt helt fantastisk. Selve stedet rummer en fantastisk hyggelig atmosfære, en masse bøger og lidt stille musik i baggrunden. Et lille sted  med en intim atmosfære og kaffenørderi på rigtig højt niveau.


 

Kaffe.
Kaffe.

Kaffe.

Istedgade 90
1650 København V

Gennemført og hyggelig kaffebar som absolut skal opleves hvis man er inde i Kbh Centrum. Hele kaffebaren er lavet af genbrugs materialer og alt kaffe er selvfølgelig  økologisk. Fantastisk stemning og atmosfære, duften af frisk lavet kaffe springer i hovedet af dig så snart du træder ind af døren, og det er rigtig god kaffe de servere. En kaffebar hvor der er plads til alle og hvor der altid er noget at se på.


Gå heller ikke glip af:

Sort Kaffe & vinyl Skydebanegade 4, 1709 København
Sort Kaffe & vinyl
Skydebanegade 4, 1709 København
Coffee First Gammel Kongevej 1 1610 Kbh. V.
Coffee First
Gammel Kongevej 1
1610 Kbh. V.
Risteriet Studiestræde 36 1455 København
Risteriet
Studiestræde 36
1455 København
Kaffee Plantagen Sankt Hans Torv 3 2200 Kbh. N
Kaffee Plantagen
Sankt Hans Torv 3
2200 Kbh. N