Kaffe box 05-19 / Coffea Circulor Norge

2 natural processed afrikanske kaffer i maj måneds boks

Norske Coffea Circulor er tilbage i kaffe box. 2 x Afrika kaffe, 2 x natural processed. Det er ingen hemmelighed at jeg måske ikke er den helt store fan af natural processed kaffer, der er efter min mening tit alt for langt imellem de rigtige gode og tit er de modne bær noter alt for dominerende. Coffea Circulors 2 kaffe i denne måneds kaffe box er ingen undtagelse, ikke særligt overbevisende eller værd at skrive hjem om.

Coffea Circulor, Norge

Rushashi

Rwanda

Region: Gakenke

Varietal: Bourbon

Process: Natural

Altitude: 1700-2000 masl

Flavour notes: Smooth medium body. Honey, caramel aromas and anis, honey, raspberry flavours. Sweet lemon, mid high acidity and a long aftertaste of red grape and cocoa.

Ch’ire Ameli

Etiopien

Region: Sidama.

Varietal: Heirloom

Process: Natural

Altitude: 2000+ masl

Flavour notes: Smooth and vibrant with wild strawberry, mango and cantaloupe flavour. Long aftertaste of milk chocolate and wild strawberry.