Nyawira AA – Björklund kafferosteri

Imponerende Kenya kaffe fra Svensk mikro risteri i Vesterås.

Med et stort ønske om at bringe den gode kaffe tilbage til Vesterås, åbnede Johan Björklund i 2013 sit risteri, Björklund kafferosteri. Efter 20 år i fødevarer branchen havde Johan et brændende ønske om at videreføre den 100 år gamle traditionen med ristning af kaffe i Vesterås. Et ønske om at vise hvordan god kaffe kunne og skulle smage til de lokale i Vesterås. Med stor kendskab til alle aspekter af ristning og med stor fokus på kvalitet er den meget passionerede Johan Bjōrklunds projekt i den grad lykkes. Björklund kafferosteri har sat Vesterås på det svenske kaffekort igen.

Björklunds Kafferosteri

Nyawira AA

Kenya

Region: Embu county.

Varietal: Sl28, Ruiru ll & Batian

Process: washed

Altitude: 1400 masl

Flavour notes: Black currant & grape fruit.