2 nye risterier og en gammel kending i “yummy”coffee boksen denne måned
Barcelonas nyeste hipster kaffe risteri Three Marks Coffee får debut i en boks fra the coffeevine. Bag Three Marks coffee finder man den nu tidligere, meget anerkendte, head roaster for Barcelonas coffee heroes, Nømad, Marco De Rebotti. Han har startet Three Marks coffee sammen med kammeraterne Marc Aguyé og Marco Paccagnella, deraf navnet Three Marks.
Modern Standard fra Essex i England er også debutant i en the coffeevine boks. Dette forholdsvis nye risteri, startede i 2015, er hurtigt blevet et anerkendt mærke på den engelske kaffe scene. Modern Standard gjorde sig rigtig bemærket da de som nogen af de første valgte at sælge deres kaffe i den store detail kæde Sainsbury og da de åbnede en kaffebar indenfor i Amazon Uk’s hovedkontor.
White label coffee, vinderne af det første roast master competition som blev afholdt i forbindelse med Amsterdam coffee festival i marts og et af Amsterdams mest ikoniske kaffe brands er tilbage i boksen fra the coffeevine.
Modern Standard, Uk
Biftu Gudina, Ethiopia
Region: Agaro, Kaffa.
Varietal: Heirloom
Process: fully washed
Altitude: 1950-2150 masl
Flavour notes: Peach with citric acidity and a spicy finish.
Three Marks coffee, Spanien
Gitwe, Rwanda
Region: Gitwe
Varietal: Red Bourbon
Process: Natural
Altitude: 1800 masl.
Flavour notes: Mango, maple Syrup, cherry.
White label coffee, Holland
El Bejucal, Guatemala
Region: Fraijanes
Varietal: Bourbon, caturra, pache.
Process: Washed
Altitude: 1500 m
Flavour notes: So clean and so sweet! Taste like milk chocolate, red fruits and honey.