Be Stil Cody – Stick up kids transmission Kenya.

Genial ide fra Canadiske Bsc , fremragende kaffe ledsaget af et mixtape, så man kommer i den rigtige stemning og kan nyde kaffen. 

Lækker Kenya kaffe fra Kagumoini factory i Nyeri distriktet, som er kendt for at være “the home of Kenya coffee”. Masser af noter af mandarin, pumpkin pie og bage krydderier som nærmest eksplodere i koppen og er med til at gøre denne Kenya kaffe fra Canadiske Be Stil Cody til en fantastisk kop.

 

Stick Up Kids Transmission,

Kagumani PB, Nyeri, Kenya.

Varietal: Sl28 & Sl 34

Process: Washed

Altitude:

Flavour notes: Taste like two mysteries in the black Lodge, and bright light shinning from your woodland cathedral

Mixtape: For the chaos wizard youth

Be Stil Cody fra Canada og deres Kenya kaffe.

“We love the idea of people from all walks of life, from all corners of the world, enjoying the same coffee, and listening to the same mixtape simultaneously. In an era where we spend an increasing amount of time in our own worlds, we hope to be a catalyst for a shared community at home, through coffee, music, and art.”  Be Stil Cody