The Coffeevine 8/18

The Coffeevine disker op med endnu en boks med virkelig udsøgt kaffe. 2 helt nye risterier samt en gammel kending fra Aarhus har fundet vej til boksen i denne måned.

 

Ikke overraskende så er meget af special kaffe scenen i England konsenstreret om hovedstaden London, hvilket man sagtens kan forstå når man tænker på hvor mange mennesker der bor der og hvor mange der årligt besøger byen og  de mange fantastiske kaffebarer/risterier byen har. Men den Engelske kaffe scene har også meget andet at byde på og til denne boks har The Coffeevine været en tur i Nottingham og fundet Outpost Coffee, der for første gang er at finde i en The Coffeevine boks. Greg Campher og hans passioneret og entusiastiske team har en stor kærlighed for de nordiske risterier og især den måde de rister kaffen på. Outpost Coffee gør derfor en stor dyd ud af at finde den helt rigtige riste profil til hver eneste kaffe, som de nøje har udvalgt.

Outpost Coffee, England.

Saldarriaga, Antioquia, Colombia.

Varietal: Tabi
Process: Washed
Altitude: 1400 - 1800 masl.
Flavour notes: Juicy and floral, notes of black cherry, cola and honey.

Outpost coffee fra England med den fantastiske Saldarriaga fra Colombia på Tabi

La Cabra fra Århus behøver ikke nogen nærmere præsentation, deres yderste professionelle og fantastiske tilgang til kaffen er efterhånden blevet kendt i hele verdenen og gør dem til et af europas mest respektere risterier. Der findes snart ikke en kaffe elsker der ikke er stødt på deres “Brighter is better” slogan. La Cabra er et af en håndfuld risterier der konstant søger nye veje, for hele tiden at udvikle smags nuancerne, om det er ristningen, tørre processen, eller noget helt tredje så er de ikke bange for at prøve nye metoder af.

La Cabra Coffee Roasters, Danmark.

Guatemala – Ana Ramirez

Varietal: Bourbon
Process: Washed
Altitude: 1750 masl.
Flavour notes: Sweet peach liqueur, moving towards oolong tea, 
before a full bodied caramel finish.

 

 

Ana Ramirez fra Huehuetenango regionen i Guatemala.

Ikke at forveksle med Kaffa Oslo, som var at finde i sidste måneds boks, Kaffa Roastery er et af Finlands bedste micro risterier og driver udover en fantastisk café i Helsinki også det meget anerkendte Helsinki School of Coffee, hvor man kan bliver udlært barista eller bare opgradere ens brygge skills. Kaffa blev startet tilbage i 2007 af 3 studerende, som et opgør mod den ringe kaffe der var at finde i Helsinki på det tidspunkt. Caféen blev hurtigt til et risteri og der fra er det kun gået stærkt for Kaffa Roastery.

Kaffa Roastery, Finland

Burundi – Shimu

Varietal: Bourbon & Typica
Process: Washed
Altitude: 1810 masl.
Flavour notes:Cola, red apple, juicy. Chocolatey. 
Sweet and balanced. Nectar like body.
Kaffa Roastery fra Finland med en formidable Burundi kaffe.

 

The Coffeevine er et kaffe abonnement fra Holland, som hver måned sender kaffe af sted fra 3 forskellige kafferisterier, rundt om i Europa/verden. Man kan vælger mellem 3 forskellige tasting boxer, afhængigt af hvor meget kaffe man drikker :-).

If you’re looking for the perfect way to discover the best coffees in the world from a box at your door, look no further and join The Coffeevine today.