April Coffee Roasters – Congo – Membership Club

April Coffee overrasker med en rigtig spændende kaffe fra Congo.

For første gang nogensinde har April Coffee ristet en kaffe der kommer fra Congo. Congo er et land man forventer at se rigtig meget mere til i fremtiden, klimaet, højderne og det spændende miks af forskellige bønner, er rigtige gode betingelser for at lave rigtig god kaffe. Samtidig er infrastrukturen blevet meget bedre og det gør det meget nemmere at få fragtet kaffen ud af landet. Congo er fra en masse små farme i North Kivu regionen under navnet Sopacdi Cooperative. Bærene, som hovedsageligt er Bourbon vokser i 2200 meters højde og er washed processed. Bærene bliver typisk plukket i Juni. En meget syrlig kaffe med en intens blanding af sorte og røde bær.

Congo, North Kivu, Congo. – Washed – Bourbon & lokale bønner – Syrlig med intense noter af sorte og røde bær, rørsukker og karamel.

Congo, North Kivu fra April Coffee.
Syrlig og lækker kaffe fra Congo.
April Coffee Brewing Guide Aeropress:

Dose: 30g
Water: 230g (82'C)
Grind Size: Course 
Step 1 
Put coffee in your Aeropress (inverted). Pour 100g water within 10 seconds. 
Step 2 
Stirr the coffee up to 30 seconds 
Step 3 
Flip around 
Step 4 
At 00:50 you start pressing down (should take 20 seconds). 
Step 5 
Add another 130g water to your concentrate. 

This will make for a sweet and smooth cup of coffee. 
April Coffee membership club 2

“Welcome to the April Membership Club. This is for coffee lovers around the globe that share our passion for quality and wants a unique insight in what we do here at April.”

Læs meget mere om April Coffee Roasters