Koppi – Santa Rosa 1900 Special Lot

“En af de mest spektakulære kaffe vi nogensinde har smagt”

Denne special lot er fra den lille farmen Santa Rosa 1900 i Tarrazu regionen i Costa Rica. Farmen er ejet og drevet af den progressive farmer Herberth Naranjo, som ved at selv den mindste detalje har stor betydning når det kommer til at producere kaffe i den højeste kvalitet. Vaskestationen og mikro møllen ligger i 1900 masl hvilket gør det til en af de højeste beliggende i området. Kaffe træerne gro på de stejle skråninger med masser af naturlig skygge. Herberth Naranjo har endvidere plantet avocado, citrus og banan palmer for at give mere skygge til kaffe træerne.  Alle bærerne bliver håndplukket og bliver derefter håndsorteret på vaskestationen, inden de bliver processed. Denne special lot er processed efter Reposado metoden, hvor man først lader bærerne ligge i plastik tønder i 48 timer inden man mekanisk fjerner alt slimet på bærerne, for derefter at ligge dem til tørre på forhøjede tørresenge i 15-18 dage.  Dette giver en helt fantastisk, elegant kaffe fyldt med bær smag og som Koppi selv siger er det her en af de mest spektakulære kaffe de nogensinde har smagt og man kan kun give dem ret.

Koppi Fine Coffee Roasters:

Santa Rosa 1900 Special Lot, Costa Rica. – Reposado – Elegant bær smag med noter af appelsin, marcipan og mælkechokolade.

Costa Rica kaffe i verdensklasse
Santa Rosa 1900 special lot fra Costa Rica.
Mesterværk fra Koppi. Santa Rosa 1900

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *